6weeks 4Days

Alhamdullilah ❤️ siapa due date dia bulan july ?? ??

6weeks 4Days
66 Balas

Bole tnya, Mcm mn kira minggu n hari utk preggy ?? kira dr last period or besar kandungan..?? mcm sy kalo ikut dr last period 11 week 4 days..tp bila scan kandungan nmpk 9 or 10 week..bilang doc faktor lmbt hari...jd mn satu yg d ikut kiraan nya😅

4y ago

Kira dri 1st day period.means yg period yg last tu tp 1st day date period

Saya insya Allah..tp x tahu due date bila,kira2 area bulan tu insya Allah..sebab x tahu lagi sebab belum pergi first appoinment utk buka buku pink.baru tahu preggy😊

In sya Allah sama dgn akk kot..tp akk x g cek lg..cuma tau tarikh akhir period jer..skrg br 5w5d..jangka bulan 7jgk.

Alhamdulillah...tahniah sis...doa kn saya juga ya dapat zuriat...still menanti lagi cahaya mata😘

Insyaallah saya. Mudah mudahan Allah pelihara kandungan saya dan mumy semua. Ameen

Congrts...first trimester kena alert...masa ni sangat mudah miscarriage...

InshaAllah sy juga. Belum buka buku pink lagi 😉

Saya Alhamdulillah Inshaa Allah 16 July 2020 ❤️🌹

Scan kat klinik swasta or krjaan?? Brp hrga klau swasta ehh?

4y ago

kat kerajaan itu pon scan sbb admit ward ..

Whaaaa.. Sama kita sis.. Tp 2nd scan minggu depan..