Baby July 2020

hai mommies semua!!...Siapa yg sama dgn kita due date on July 2020?....rasa x sabar baby membesar dalam perut...MOga2 semuanya sihat dan dalam lindungan Allah swt

28 Balas

Insya Allah, Doakan sy juga mommy² smua.. smoga kandungan sy juga selamat sehingga melahirkan..insya Allah..doa mommy² smua dlm rahsia tiada hijab..

Samalah sy July 2020. In sha Allah sama2 kita moga dipermudahkan segalanya, Aamiin. Baby 2020 in sha allah☺

5y ago

Insha Allah....Aminn....Moga2 sihat kita2 ni yer....

InshaAllah 14 July 2020 🤗🤗 tak sabar nak buat first scan masa 7 weeks nnti..

5y ago

Awak dah boleh buat confirmation? Aritu sy g klinik swasta.. Doctor mcm malas nak layan... Org nk confirmation pun dia siap suruh kita balik cek upt klinik dia esok pg dekat rumah... Then ckp kalau double line upt klinik dia maksud dia prgnant la... Padahal sblm tu kita siap buat guna clear blue digital dah kluar 2-3weeks prgnant... G klinik sbb b4 ni pernah bleeding & miscarriage... Xnak jadi mcm tu lg... Sakit ati dgn klinik swasta tu. Terus banned klinik tu

🙋InshaaAllah ,, smoga diizinkan Allah .. smoga dipermudahkan sgala nya .. 3july2020❤

Amin, saya 26 jun kak , saya berharap dia membesar dg sempurna tiada kurang satupun 😘

5y ago

Insya allah kak 😊

Hehe sy pon july 2020 🙋 2 July..harap2 segala urusan kita sume dprmudahkn .. aamin

5y ago

Wah...alhamdullilah.....jgn lupa makan folic asid yer.....

Sy 😍 Xsbr jgk, smoga urusn kita dprmudhkn olehNya. Amin

awakkk kite pun due july 2020. tp awak dulu kot sbb sy skrg 5w. hihi

5y ago

Alhamdullilah....kita sama .....hehehe

saya hujung bulan june xp xtau lg x scan . daa scan ke ?

5y ago

Amin.....hehehehe...Sabar yer Sis....Lalui pengalaman ini dengan seronoknyer dan tenang jer yer...hehehe...

Insya Allah 8 julai. Minggu depan bru nk buka buku