babyfirst

hi, assalammuailaikum semua , saya dah selamat lahirkan anak perempuan saya , seberat 2.96kg pada jam 3.39am . tarikh lahir 13 mac 2020 hari tu . hehehe saya baru bukak apps ni ? . ikut kan due date 15 mac , dia nak keluar awal ? . alhamdulillah anak saya sekarang da 1 bulan 6 hari . ❤️❤️❤️❤️

babyfirst
42 Balas

Tahniah sis n selamat berpantang..so far how bersalin time pkp ni,its everything ok?🙂

alhamdulillah , comelnya baby ni , semoga jdi anak yg solehah , eksaited pulak 😍😍

Wahh..tahniah sis..xsbrnye nk tgu saat tu.doakn sy ye sis

wahhh.. sama tarikh lahir dgn sy la baby awak ni sis.. hehehhe

Halo baby girl hampir sama sya lak 14hb Mac hehe baby boy.

Alhamdulillah, tahniah. Selamat berpantang

Tahniah sis...selamat bepantang😘

Tahniah sis.. Comelnye dia.. 😘

Tahniah...selamat berpantang

Tahniah... Sy dh 37w blom de tanda

4y ago

Insyall.. Doakn sy dipermudhkn