Baby

Alhamdulillah. Sy dh selamat brsalin pd 17.03.2020...baby nk kluar hari anniversary ibu n ayah 17.03.2018?.. Tarikh due 10 april 2020...

Baby
134 Balas

Assalamualaikum baby. Ya Allah putih gebus.😍😍 Rase nak gigit je tangan tu. 😂😂 Selamat berpantang sis. Semoga sentiasa diberikan kesihatan yg baik momy & baby. Diberikan keberkatan & kesabaran dalam melayari hidup rumah tangga. Aaamiinnn3. Happy anniversary sis! 👫

4y ago

Alhamdulillah.. Tq sis.. Aamiin.. Moga allah prmudahkn urusan sis jgk ye😍

Alhamdulillah... Tahniah selamat Berpantang comel nye jari baby😘sy due date 5/4 belom ag bersalin doakn sy semoga cepat Dan dipermudahkan bersalin.... Tak sabar nk tgok baby🤗

Awalnye. Sy due 8hb , ni pon tgh sakit2 tepi perut. Tak tahan la die punya sakit😭😭 nk gerak pon susah asyik duk rse sakit ni😭😭 ubat tahan sakit pon xjd pape

4y ago

Kan awalnya... Sya dh 29,2hari... Dh mula rasa sakit². Takut juga...sebb ada rekod gdm dgn uri bawah... Cuma xda bleding dgn tutup laluan... Harapnya bersalin normal....

Wahhh bestnyaa , comel baby keluar hari ibu ayah diaa eh🥰 Tahniah sis gebu baby , selamat berpantang . Doakan saya , saya pun tengah menunggu hari ❤️

Awal nyaa bby keluar. Due date sama dgn saya. Tapi saya takda tanda lagi. Hm, tak sabarnya. Apa pun TAHNIAH SIS 🎉🎉🎉🎉

Alhamdulillah, tahniah dan slmt berpantang ye. Semoga ibu dan baby terus dikurniakan kesihatan yang baik. Aamiin YRA 🤲🏻

Heehe... Comeynye sis.. Tahniah.. Btw, berat baby sis berapa yee? Sbb due date kita sama.. Ehehe.. Tp doc ckp, bby kecik la plop😔

Alhamdulillah. Selamat bersalin & selamat Hari ulang tahun perkahwinan sis. Seronoknya jimat kos nak buat majlis nanti 😅

Tahniah.. awal bby kuar.. 18/03 stat PKP kan.. lega sebelum fasa berkurung.. asben leh teman lg kan masa ni.. sy awal bulan 5 nnt

4y ago

Tq dear

Alhamdulillah, tahniah selamat berpantang sis, semoga dipermudahkan segala urusan, Aamiin 🤲😍