36w5d.. alhamdulillah sy selamat melahirkan baby boy

Pd 23/1/2020, seberat 2.49kg.. klw ikut due 15/2/2020 ?

36w5d.. alhamdulillah sy selamat melahirkan baby boy
91 Balas

Alhamdulillah tahniah sis. Selamat berpantang...doakan sy dipermudahkan bersalin jugak nanti..due kita dkat2 jek.. tp skrg pun da rase cm da xlame lg nk bsalin ni..

4y ago

Sis nk tnye.. sis bsalin 36week kira premature ke

Assalam..nk dpt bby boy ni ade kena mkn mcm seafood ke...sy dulu ank kedua gugur ank syurga boy...yg ketiga ni ade rezeki nk bby boy...girl dah ade sorang

Alhamdulillah . Tahniah sis,selamat berpantang 🤗 Due saya pun 15/2/2020 . Hari ni dah 37weeks ,tapi masih xde apa apa tanda lgi 😅

Alhamdulillah kurang lebih dew saya... Saya pun tggu ja hari2 ni.. Harap2 cepat lah baby keluar... Tahniah sis 🤗🤗🤗

alhamdulillah.. awal sis bsalin dari tarikh due. Hrp2 sy pun awal bsalin dari tarikh due.. x nal serah diri sebab sy da gdm😕

4y ago

Sayaa pon smaa .. Mudahan awal bsalin jugaa sbab adaa gdm juga 😢

Alahamdulillah...tahniah..sypun tgh menghitung hari...harap dipermudahkan mcm sis.sakit x lama..dh la sy ank first..

tahniahh sis...sy pn 36weeks 3 day...tp blm ada tnda2 lg...tp asyik kluar tnds jerr...cirit birit tp x da pun slah makan

4y ago

36weeks due bila bulan 3 ke

Owhhh alhamdulillah tahniah... Due dh dkt2 dgn sy kalau ikut tarikh tu.. 16feb hehe.. Sy masih lagi menunggu masa 😁

4y ago

sama la kita sis...saya pun jangkaan 16/02 ni...rasa risau2 pun ada ni...mudah2an semua selamat nnt...

selamat berpantang sis. comelnya😍😍 , awal betol baby keluar😍

Due kita sama la..15/2/2020 tapi saya belom ada ape² tanda nak bsalin lagi..😅tiba² rase takot pulak..