Baby

Alhamdulillah. Sy dh selamat brsalin pd 17.03.2020...baby nk kluar hari anniversary ibu n ayah 17.03.2018?.. Tarikh due 10 april 2020...

Baby
134 Balas

Assalamualaikum baby. Ya Allah putih gebus.😍😍 Rase nak gigit je tangan tu. 😂😂 Selamat berpantang sis. Semoga sentiasa diberikan kesihatan yg baik momy & baby. Diberikan keberkatan & kesabaran dalam melayari hidup rumah tangga. Aaamiinnn3. Happy anniversary sis! 👫

4y ago

Alhamdulillah.. Tq sis.. Aamiin.. Moga allah prmudahkn urusan sis jgk ye😍