Alhamdulillah Selamat Bersalin Baby..

2/8/2020 Assalam n slmt ptg mummy² TAP.. Alhamdulillah sy dh slmt brsalin pd 2/8/20.. Tq ehh pd yg doakn sy n baby.. Ini lahh hasilnye selepas 'brperang' n brtarung nyawa, huhu.. Slmt lahir kew dunia syg mama.. Mama luv u syg, semoga mnjd ank yg solehah yea.. Aminnn 😘 #BabyGegurl #2.9Kg #39w1d

Alhamdulillah Selamat Bersalin Baby..
28 Balas

Alhamdulillah syukur, tahniah puan selamat berpantang ,semoga dipermudahkan segala urusan

Tahniah sis , sy pula due 19.8.20 . Papa dia tak sabar nak tunggu baby keluar

4y ago

Tq sis, owhh.. Semoga di permudahkn urusan sis yea.. Aminn

Wah slmt besalin sis....sy punye due 11/8 doa kan sy ye

4y ago

Yup, tq sis.. Sy doakn semoga urusan sis di permudahkn yea.. Aminn

Alhamdulillah.. tahniah dan selamat berpantang puan..

4y ago

Sama2 😊

Alhamdulillah.. tahniah sis.. selamat berpantang..

Alhamdulilah.....tahniah sis...selamat berpantang

Tahniah puan.. Alhamdulillahh.. Doakan sy juga..

4y ago

Tq sis, sy doakn semoga urusan sis pn di permudahkn.. Aminn ☺

Alhamdulillah taniah sis, selamat berpantang..

Alhamdulillah...selamat berpantang..

tahniah.....selamat brpantang...