Selamat melahirkan

Alhamdulillah...da selamat lahir pd 8/9/2020@13:25pm...due date 23/9/2020..tp baby da tak sabar nk jumpa mommy n ayah...😁😁...7/9/2020@5:45am air ketuban leaking,cntraction start 10:00am smpi laa lahir...1st experience for my 1st baby...😘😘...tp bila dpt peluk dye,ilang sume sakit...🥰🥰🥰

Selamat melahirkan
43 Balas

Alhamdulillah..tahniah sis..slmt berpntang..sma due ngn ipar sy dia pun dh slmt bersalin kul3 pg td..bby girl jgk..doakn sy dpt bby girl kali ni die 8/10🥰🥰

3y ago

tq sis @ sittieayu...🌹🌹🌹...smoga dprmudahkan urusan brsalin sis nnti yea...🌹🌹🌹

Alhmdulillah sama la due date dgn kitee 23/9 .. Tpi bby blm kluar lgi heheh . Dia sya dipermudahkn juga yaaa berslin nnti .. Ank pertma . Tkod pulaaa raa hm

4y ago

Alhamdulillah...sy doakan semoga dpermudahkan n selamat sumanya yea sis @Siti 🌹🌹🌹

Tahniah sis selmat berpantang, saama tarikh lahir baby saya . 8/9/20 jam 3 bby kluar . Tapi apa ble buat, anak syurga . Allah lebih syangkan baby saya😇

3y ago

tq sis @aretul...🌹🌹🌹...Allahurabbi...takziah sis...sy doakan sis diberikan kekuatan utk mnghadapi ujian ni...insyaAllah anak syurga sis tunggu sis dkat sana....smoga dimurahkan rezeki lg yea sis...🌹🌹🌹

tahniah mommy 💐💐 alolooo... pgang jari mommy dia xmoo lepas ye.. semoga membesar dgn sihat dan menjadi anak yg solehah ye syg.. 🥰🥰

3y ago

tq sis @rabi'atul 'adawiyah..🌹🌹🌹insyaAllah...Aamiin Aamiin Aamiin Ya Rabbal 'Aalamiin..

wah tahniah sis, da selamat melahirkan, due date Kita Sama 23/9 tp baby sy xmau keluar lg, masih sdp duk lam perut lagi 😁😁

4y ago

heheh...tu laa...baby sedap duk dlm lg ikut mommy pi mana2...tq sis @Nur 🌹🌹🌹

wah best nya sis..due kita sama ..tpi masi belum ada tnda..risau juga..betul2 nak cepat nmpk baby ni..rsau btul

4y ago

tq sis...semga sis n baby sihat selalu..rsau juga baby belum mahu keluar ni..skrg da masuk 38week...tpi doc scan semua nya ok...cuma x sabar nak jumpa baby ni sis

alhamdulliah..slmt bpntang sis..doakan sya juga due dah dekat tp blm Ada tnda2 lgi nk bslin

4y ago

Alhamdulillah..tq sis...sy doakan semoga dipermudahkan n selamat sumanya yea sis @Mummy 🌹🌹🌹

Sya due 02.10 .2020 xsbr juga nk jumpa Baby harap dia sht

4y ago

sy doakan semoga diprmudahkan n selamat sumanya yea sis@Mohdshamsafwan 🌹🌹🌹

tahniah sis , selamat berpantang , rindunya bau baby fresh from the oven

4y ago

tq sis @Eira 🌹🌹🌹

klu first baby kebanyakkan awal 2 minggu dr due date kan. Tahniah awak

4y ago

kebnyakan yg sy dgr mcm tu laa...tq sis @Arina 🌹🌹🌹