Baby

Alhamdulillah. Sy dh selamat brsalin pd 17.03.2020...baby nk kluar hari anniversary ibu n ayah 17.03.2018?.. Tarikh due 10 april 2020...

Baby
134 Balas

Awalnye. Sy due 8hb , ni pon tgh sakit2 tepi perut. Tak tahan la die punya sakit😭😭 nk gerak pon susah asyik duk rse sakit ni😭😭 ubat tahan sakit pon xjd pape

4y ago

Kan awalnya... Sya dh 29,2hari... Dh mula rasa sakit². Takut juga...sebb ada rekod gdm dgn uri bawah... Cuma xda bleding dgn tutup laluan... Harapnya bersalin normal....