Baby

Alhamdulillah. Sy dh selamat brsalin pd 17.03.2020...baby nk kluar hari anniversary ibu n ayah 17.03.2018?.. Tarikh due 10 april 2020...

Baby
134 Balas

Alhamdulillah, slamat berpantang sis🥰 baby maknanya 37 weeks lah? Berat beby brapa ya sis klo bleh tau ?

Alhamdulillah..blh sambut besday ank dgn anniversary ibu dan ayh sekali.. Syoknya tgk jari bby comey dan gebu

4y ago

baby gurl ke boy tu sis

Happy birthday bb...n happy anniversary to ibu n ayah.. congratulations . Selamat berpantang...😊

Date anniversary kita sama... 🥰 baby saya lahir 20/3..due date 28/3 tapi baby nak keluar awal jugak 🤗

Kiranya sis awak bersalin pada 36 weeks ke ? Sebab saya punya due 9/4 tu je, sekarang 36 minggu 😅

4y ago

Ha'a.. Air ketuban leaking.. Pegi hospital dh 2cm.. Wpon 36 mggu tp bert 3.2kg dh. Heheee..

Congrats sis. Sis beranak berapa minggu tu? Normal ke induce? Sy due 4/4 ni tapi xberanak lg

Tahniah sis..mcmana leh awal sis...seram pulak dy..sy 9.4.2020 tp xde tanda lg..

4y ago

Sy pon baby first jgak ni. X sangka langsung brsalin awal.. Tp sabtu tu memg sy aktif.. Knduri umah sedara.. Sis hati2 ye..

Tahniah sis..berapa minggu dh bersalin ni..baby masuk nicu x...saya pun bln 4 juga

4y ago

Tq sis.. 36w 5d..kena nicu sbb kuning tggi🤣

Brp minggu ye awk lahirkn,sy due 16.04.2020 bdebar2 ni pinggng dh mule sakit je

4y ago

Tulh kn rase nk cpt je melahirkn tp xkuar tanda lg ni

Tahniah. Saya sepatutnya due 8hb.4 tapi doc dah bg date ceaser pada 26hb.3 ni.

4y ago

Ni 1st anak saya selepas dnc gugur 2012. Usia perkahwinan 8 tahun. Umur 35 tahun. So masa appoinment dengan hospital minggu lps, pakar suggest ceaser adalah yg terbaik.