First pregnancy

Alhamdulillah. Rasa bersyukur sangat dapat rasa baby kicking n bgerak2 dalam ni. Semoga saya dan baby sihat je sampaila melahirkan nanti. Utk bakal2 mommy, jaga diri n baby baik2 juga yer. Dan utk yg masih berusaha, saya doakan akan sampai juga rezeki zuriat selepas ni. InsyaAllah..mintalah dgnNya dan jgn putus asa ❤

17 Balas

Tahniah sis.. Sy dh nk masuk 2nd trimester.. Tp punyerlh excited, smpai pagi td mimpi baby duk kicking peyut, siap pggil husband rasa kt peyut. .. Ingtkn real, rupanya mimpi.. Lahai..😂

5y ago

Excited sgt dah tu.. Hehe nanti sis rasa betol2 mmg ajaib..

aamiin..sy pn dh start rsa bby gerak2 smlm..excited sgt2 wlaupn dh msuk ank yg ke3 😂😂 moga segala urusan kt dipermudahkan n slamat smuanya

5y ago

tq dear 😘😘

Samalaa.. Rase happy sgt dpt rase dia tendang.. Bersyukur sgt dpt rase moment yg indah mcm ni.. Moga sehat sehat dkt dlm..

saya da 16w still x rasa pergerakan baby.. or maybe first time kot so x tau la baby gerak2 cam mana

5y ago

Sy start 18w sis..mula2 akan rasa mcm gelombang je dlm perut..insyaAllah nanti akn ada rasa tu 😍

Tahniahhh sis sy pun bru jgk rse baby kick 22weeks hehe Tgh taip ni pun tgh mnendang ...😁😁

5y ago

hihi aah😊😊

Sama la kita..sonok sgt bila dia dh start menendang..

5y ago

Kan sis ❤ rasa mcm baby tgh respon dgn kita

Alhamdulillah, tahniah sis...bestnya xsaba nak rasa😍

5y ago

Xlama lagi akan rasa 😍

Tahniah sis..dah brapa minggu sekarang?

5y ago

Terima kasih..esok dah 21 minggu ☺☺

amiinnn hehe. best feeling ever 🥰

5y ago

Betol 😍

Brapa weeks sis..? Dia rasa mcmna

5y ago

InsyaAllah ❤