22 weeks 5 days

Alhamdulillah..buat detail scan dr ckp baby boy..Semoga anak ibu sihat2 je..Dan saya doakan bakal2 ibu yg lain juga dipermudahkan urusan sepanjang pregnant..Yg masih ikhtiar untuk hamil saya doakan semoga diberikan rezeki anak..Jgn mudah putus asa..berdoa n minta padaNya..In Shaa Allah ada rezeki nanti..Aamiin. #firstpregnant #babyboy #due2020

22 weeks 5 days
55 Balas

Tahniah sis.. Sy tgh counting weeks nk buat details scan skrg baru 21 weeks,sblm ni scan time weeks 15 dh dpt nmpk baby boy.. Hahaah sy tnggu lagi nanti nk buat full scan.. Doakan sy smoga baby sy sihat..umi dia dh x larat nk bwk perot, 😄😄😄

4y ago

Wah..tahniah sis..21 weeks dh bleh buat detail scan..In Shaa Allah..semoga anak sis sihat2 dan sis dipermudahkan urusan..Aamiin..

Terima Kasih utk Allah . Terima Kasih kat awk mendoakan Kami 💕 moga Allah beri kemudahan & kesenangan masa melahirkan kelak ♥️ pray for you too 🇲🇾

4y ago

Aamiin..In Shaa Allah..Sama2 sis..

sama lah kita..sy buat detail scan masa 21w..doc ckp 99% boy..sbb mmg nmpk terang2 masa doc tunjuk tu..hehe excited sgguh ayah nya..

4y ago

Heee...wahh..same jugak ye baby boy...ayah dye pon same excited..haahhaa

Due 22/04 ke ... Samaa la . Kite pon scan bby boy jgk . Semoga dipermudahkan semua urusan kita . 😍😍😍

Buat dkt kk atau klinik swasta sis? Sbb sy next month dktor ckp scan.. 22 weeks tp xsure buat detail scan atau scan biasa je.

4y ago

Sama2 sis...

Alhamdulillah,sy pun baru buat detail scan 21weeks,scan je trus nmpk baby tunjuk bebird dia😅 #my1stbaby #babyboy

Wahhh geng..hehe sy pun baby boy..mse scan mgg jelas gile 100% boy sb bby sy tk kepit bebird nya..mgg jelas bebird 😂

4y ago

Hehe...😂

Bestnya dah tahu gender baby saya dah 29weeks scan haritu baby sorok tak bagi tunjuk 😂 due date 23,2,2020

4y ago

Kan..yg penting sihat sempurna sifat...

Untung baby dah tunjuk..saya scan tdi.baby tak nak tunjuk..dia tgh sujud kat dlm tu..bertabahlh..

bestnya 😍 saya da 23 week tp blum scan gender lg, nnti nk ajak husb scan full lah 😍