Alhamdulillah

bersyukur sangat sangat. pagi ni scan 7w5d, dah ada jantung baby saya. first time dengar, happy sangat. kandungan ketiga saya 🥰 dua kandungan sebelum ni missed miscarriage. Alhamdulillah Allah bagi rezeki pada masa yang tepat. Percaya dengan rezeki Allah nak bagi ❤️ semoga membesar dengan baik, sempurna, sihat yaa anak mama 🥰 saya doakan semua orang dalam ni baby dalam kandungan sihat2 jaa.

Alhamdulillah
10 Balas

perasaan kita sama🥰 dulu masa scan 6w+, nampak kantung je. doc suruh repeat scan utk tgk lagi. sedih dan risau sngt masa tu. alhamdulilah 13/8 haritu scan, nampak si kacang saya dgn jantung dia kelip2🥰 sebak masa tu. mulut tak benti ucap alhamdulilah. semoga allah jaga kandungan kita dalam keadaan yg baik2 sampai dia selamat lahir. take care mama🥰

8mo ago

aaminn aaminn. kan bersyukur sangat. take care jugak 😍 comel jee si kacang 😂

alhamdulillah bestnya dengar... baru ni masa 7w5d sy g scan tapi tak nampak jantung lg.. doc ckp jgn risau tunggu besar sikit scan lg.. tp saya ni jadi risau sebab kandungan first missed miscarriage... doc ada cakap apa2 tak masa kali kedua sis gugur tu? punca dia apa?

8mo ago

aaamiin.. tq sis❤️ semoga yang baik2 buat sis n baby jugak

Alhamdulillah, tahniah sis. Hari tu saya scan 7w baru nmpk kantung je, baby xnmpk lagi. Ni 26hb scan kali kedua, harap nmpk baby dan dgr dengupan jantungnya. Doakan baby saya sihat ya. Risau + berdebar 🥺🥺 #firstbaby #firstpregnancy

8mo ago

Aamiin..Tq sis

Sy scan hritu 6w nmpk kantung je. Smlm scan lgi dh 8w nmpk jntung baby berkelip2 dgn dpt dgr heartbeat baby. Tp smlm scan tu dkt hosp terus sbb ada spotting. Dgr baby ok dlm kandungan rse terharu. Tp dr bagi ubat kuat rahim

9mo ago

alhamdulillah baby ok. sis banyakkan rehat tau. jgn angkat benda berat. jalan slow2. 😊

alhamdulillah, saya pun ikut apps harini 7w5d, tak gi scan lagi. 21 ni bukak buku dengan jumpa dr harap scan la. baby kedua, anak sulung baby syurga. doakan saya dan baby juga sis 😊

9mo ago

saya pun nk bukak buku 22hb. hehe. orang kata masa bukak buku dia akan scan jgak. insyaaAllah everything goes well ya. semoga baby sihat je dalam kandungan 🥰

saya hari tu scan dah npk kelip2 jantung nya tpi dc tak sarankn dgr bunyi,dc sarankan jgn dlu sbb dia kata panas,betul ke panas😅

8mo ago

sy scan kat sonobee pun sonographer tu ckp mcm tu. dia x ckp x brapa elok utk on sound bunyi jntung baby sbb bnda tu guna thermal apa tah. haha... tp dia tunjuk kelip² ni mksdnya jntung dia berdenyut

Tahniah sis, Kandungan kita hmpir sama, 7w4d. Jumaat ni saya scan kat swasta pula. Doakan supaya baby saya nanti pun sihat sis 🥰

9mo ago

aaminnn. semoga kandungan sihat semua baik2 ja 😍

aminn. 7w da blh scan ke? btw Sy msuk 8w. Blum buka buku pink lgi

8mo ago

saya baru je buka buku pink, seronok bula dapat tgk jantung baby, saya pun gugur sebelum ni, semoga kandungan yang sekarang ni sihat dan membesar dengan baik. in shaa Allah

alhamdulillah awk... sy esok g scan...berdebar

9mo ago

ye harap2 semua bakal2 ibu dlm ni sihat dan baby juga kuat

Alhamdulillah tahniah awak.

9mo ago

alhamdulillah. tahniah awak..