Double lain akhirnya

Alhamdulillah 🤲🏻 Check UPT pada pagi Jumaat, 02/02/2024 dan keputusanya +ve selama hampir 1 tahun 8 bulan kami TTC. Next week baru plan nak scan pregnancy untuk confirmation & tengok kantung. Mudah2an yang baik2 sahaja buat saya & semoga saya terus kuat dalam mengharungi pregnancy journey ni 💕🥰 Buat kawan2 yang sedang berusaha, jangan putus asa ya! Ingat tau, selagimana kita wanita mempunyai rahim, selagi tu kita masih ada peluang untuk hamil & mendapatkan zuriat! Pesanan buat diri sendiri juga supaya sentiasa bersyukur dan redha 🤲🏻❤️ #firstmom

Double lain akhirnya
3 Balas

Tumpang happy untuk sis Dan husband ye.. Alhamdulillah Allah makbul Kan segala doa sis Dan husband..xboleh byg mcm mana perasaan bila upt double line mcm ni🥺...sy nak ngs Rasa... hrp satu Hari nti rezeki sy mcm ibu² yg lain Dan berjaya mengandung...

4mo ago

Aminn

Alhamdulillah sama sis hampir 1 tahun 7 bulan tunggu akhirnya berjaya ❤️ semoga pregnancy journey sis dipermudahkan ❤️

4mo ago

Alhamdulillah buat kita 🥰

tahniah sis semoga sis dn kandungan sihat ii slalu..jgn buat kerja yg berat ii sis bnyakkan rehat dan jgn stress..

4mo ago

Terima kasih sis! ❤️