Alhamdulillah positif

Assalamualaikum hii ibu2 tlong Doakan kandungan sy kali ini kuat,sihat dan selamat smpai melahir kn ye ini kandungan yg ke 5..pernah keguguran mse kandungn yg ke 4..sy juga doakan utk ibu2 yg sedang ber ttc jgn putus asa ye insyaallah akan ade rezeki zuriat utk ibu2 selagi masih ade rahim Amiin🤲🏻 #tqpadaibu2ygsudidoakan 😘

Alhamdulillah positif
22 Balas

Semoga baby & ibu sihat2 sentiasa..jaga kandungan baik2 sis..banyakkan rehat..Mudahan semuanya selamat sehingga process kelahiran..doakan untuk saya & kandungan juga ya,kini hamil 8minggu❤️💐

3y ago

amin smga sis dan bby shat..doa kn sy dan bby shT jgak..sy bru 9 weeks

Aamiin semoga kitaa sma² d berii kesihatan dan kekuatan spnjang fasa kehamilan dan akan melahirkan nnti aamiin❤️

Aamiin❤️🤲🏻semoga ibu dan baby sihat dan selamat. Doakan saya juga❤️❤️

3y ago

Hehe , anak pertama ni akak🥺💕

Aamiin... Semuga dipermudahkan segala urusan anda.. Tahniah ye.. Happy for you.. Pls doakan saya juga..

Alhamdulilah tahniah. saya doakan awak kuat dan selamat melahirkan baby. banyakkan bca al quran&zikir.

smoga dipermudahkan segala urusan & diberikan kesihatan yg baik sehingga melahirkan.. aamiin

Mudah2an ibu dan baby sihat2 hendakNya. Aaaminn #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Aamiin. semoga yang baik2 sahaja utk sis n baby. 😊 doakan saya juga sis

Aminn...sya doakan kandungan puan kekal hingga ke bersalin nanti...

Tahniah sisss.. Moga baby sihat. Doakan sy ea. Baru hamil 6minggu