Plasenta previa & baby breech

Assalamualaikum mommys..cuma nk share😁harini sy jumpa pakar o&g kt hsptl..pttnya harini dpt date utk czer..tapi..alhamdulillah,uri sy cuma 2cm je kt bwh..doc bg sy bsalin normal..sblm ni scan 32w uri sy type 3..n baby songsang..mcm2 sy ikhtiar..lega sgt2 ada perubahan..dr 28w,uri sy type 4..smpai harini 36w,semua jd normal semula..sy mula putus asa bila doc ckp agk ssh uri nk naik time 32w..tp kuasa Allah kn..doakan sy selamat melahirkan secara normal yea nanti..n pd yg senasib dgn sy,jgn putus asa..byk2 doa..bykkn solat hajat..mtk pd Allah..tawakal,insyaAllah..Allah maha mengasihani..Allah maha penyayang..♥️

1 Balas

Alhamdulillah. semoga hajat sis tercapai. semoga dipermudahkan urusan ya

2y ago

aamiin...terima kasih sis 😍♥️