Minum air gula

Alhamdulillah, 1st time minum air gula harini dan berjaya minum sampai habis tanpa muntah! Selalu baca komen org dok kata xsedap lah nak muntah lah, takut saya jadinya. Rupanya not that bad. Okay lah hehe

3 Balas

Hai fatin. Sy ada nampak awak bg feedback dekat kk batu 13. Alang2 nampak username sama, saya nak tanya kalau nak buka buku pink dkt kk batu 13 kne buat appointment dulu ke atau walk in je? Saya bru nak buat buku pink 😇

4y ago

Thank you! Hehe buat dah.

Depends org jugak. Macam saya masa preggy dulu takmuntah tapi setengah jam lepastu pitam hahaha sebab kena puasa 2 jam balikkan lepas minom air gula tu, nak kena cucuk lgi 🤭

Memang okay je 😁

4y ago

Awk pun ye. Semoga dipermudahkan segala urusan 🤗