ayaq gula

Selalu sangat dimomokkan air gula tak sedap. lepas minum muntah..pening.Dalam fikiran asyik fikir mesti teruk rasa dia..Tapi harini first time minum. Alhamdulillah. Not bad. . Harap result pun ok?

16 Balas

Sy suka air gula tu.. bleh minum mcm minum air sirap je.. pelik gak ramai tk bleh telan.. mybe la kot sbb sy mmg ske manis 😅 rasa mcm makan coklat pon ada.. bru minum smlm.. harap2 insulin dlm badan sy berfungsi dgn baik 😂 risau jugak takut sangkut.. huhuhu

5y ago

Sis minum bila.. ok tk result..

Sama macam sy. Sebelum pegi minum macam2 dengar org ckp. Padahal sendiri rasa tak la seteruk yg dibayangkan sbb lain orang lain kan rasa mcm mana. Sy dah dua kali kena minum sbb berisiko tapi alhamdulillah dua2 lepas 😊

Mungkin depends individu kan.. pada saya air gula tu tak teruk. Sebab expect lebih teruk dari tu.tapi kalau suruh repeat..saya pun taknak..lepas minum alhamdulillah takde pening2 atau nak muntah.boleh sendawa mcm biasa.

5y ago

Sy pun kalau di suruh repeat mmg tak nak🤣

ikut orang...saya memang kurang benda manis2...tapi alhamdulillah dapat habiskan..tapi kalau suruh repeat untuk kali kedua kalau boleh tak nak... alhamdulillah untuk anak2 sebelum dan bakal ni result ok..

Sya pn fikir mcm sis juga.. Bila rasa sendiri, alah tak lah teruk sangat rasa dia.. Hahaha, tapi mmg tak boleh habis dalam sekali teguk.. Tapi lepas minum tu, mmg rasa pening2 sikit la..

Mmg betul kisah momok ni..anda akn ase fenin2.hahahahaha jd xkeruan..betul dear keh2 sy minum je tgkap terus kpala fenin2 .so far xde muntah..just pening2 letak balm rilex2 ok lah..😂

Yup.. air gula okay je rasa dia.. xlah teruk sgt mcm yg org lain ckp.. kwn sy minum smpai pening² n nk muntah, sy lepas minum boleh g buat keje..

Air gula kalau dpt yg oren suam2 plk bancuh sekali minum ja. Xdk rasa apa pun. Sbb suam sama kan. Mau dpt hat sejuk uii geli tekak 😂

Klau sy.. kadang2 je rsa nk muntah.. lbih2 lgi time badan rsa x sihat sikit... mmg akn pening sikit. Tpi lps minum.. syukurlah..

Depends pd tekak masing2 kot hehehe.. sape yg dapat ada perisa tu tk lah teruk sgt.. tp klu yg kosong tu .. mmg terasa sgt laa .. huhu

5y ago

Saya dapat yang ori.yang suam2..mula2 semangat nak habiskan one shot sebab takut tak sedap,takut muntah n etc.Tp lepas rasa macam boleh go,terus jadi 2 shot.hehe