minum air gula

Alamak next week kene minum air gula.. mommies blh share x experience dan ape rase air gula tu?

28 Balas

Saya minum perisa oren , pahit2 skit bg saya . Minum tu x ade masalah , tp nk menahan 2 jam tu susah skit sbb perut kosong kn , nasihat saya jgn terlampau bnyk bergerak klu awk cepat mabuk , nnti 🤮🤮🤮🤮 sbb saya lpas minun air gula tu , saya teman suami saya pegi buat keja dya skit , dlm kereta , goyang2 kn , saya rasa loyang , hehe . Semoga semua nye dipermudah kan dan baik2 je utk awk 🥰🥰