Air Gula

Next week kene minum air gula sbab berat naik dr 56.5 ke 58.1 ?... sy sejak2 ni suke mkan mlm 2 y berat naik x pasal2 kene minum air gula.. ?‍♀️

1 Balas

Minum air gula ada kaitan dgn naik brt bdn juga ya? Sy igt sbb usia ibu above 25 thn je. Sy next month kena minum air gula juga. Agak risau gak sbb hr tu nek 2kg dlm tempoh sbln.

5y ago

Ye sebab berat naik mendadak die takut de kencig manis..nasib lah telan jelah.. 🤭