minum air gula

Alamak next week kene minum air gula.. mommies blh share x experience dan ape rase air gula tu?

28 Balas

Hi sis🙋‍♀️first time sy minum aritu, tak sangka dia semanis itu 😭 tekak saya terkejut smpai terasa pedih gak la tekak tu. Tp, nurse dh pesan 'Jangan muntah ye. Kalau muntah, kire batal & tak boleh amik darah on that day. Kena puasa lagi for the next date yg kena minum air gula.' kuatkan semangat sis💪💪💪demi baby.

4y ago

Btw, saya tak dpt telan sekali gus sbb sy takut termuntah. Jadi, sy minum je berkali2 asalkan sy tak muntah. Do it according to ur pace sis. Chaiyok💪💃