berat sy 37.6kg

Ade tips tak nak naik kan berat badan?? ? tkot nurse bising. Pdhal sy dh makan banyak and susah btul nk naikkan berat badan.

31 Balas

Bestnya ssh nak naik berat badan. Sy ni terlebih2 berat badan. Sejenis suka kudap2 yg manis, skg 34w nk avoid benda2 manis. Sy bkn gdm. Mgkn sis alami alahan yg bg tak selera mkn? Mkn byk tp tak selera.

4y ago

Sy selera je mkn. Mulut asik nk kunyah jee😂 tp tulaa berat ssh nk naik huhu