Anda beri nama untuk bayi?

Adakah anda namakan bayi syurga anda?

46 Balas

muhammad Luqman. tapi ayahnya kata letak Muhammad je. ringkas. gugur 10dec23. cukup 6week. due to Failed pregnancy. Alhamdulillah saya kuat. saya ok. sebab dah redha dari awal.

sy dah letak nama , 1. Mohamad Aus Zikri (Maksud nama) ⬇️ 1. Mohamad - yang terpuji 2. Aus - pemberian 3. Zikri - ingatanku , kenanganku

Mohammad Ali Rayyan Penghuni pertama rahim sya pergi menghadap ilahi hrini.. Doakan saya cpt recovery ❤️

ya ad bru dpt nama gegel.. sophea naila - sesuatu yg istemewa last mint nama laki muhammad aisar

2020 twin abdullah / nur 2021 aliff 2022 sulaiman sume d atas 4bln keats.. allah sbaik perancang

ya,dengan rase sedih saya namekan dia hannalisa.semoga tenang disana.mama sayang awak sanggat.

Muhammad Azizi Penghuni pertama rahim mama 🥺 doakan saya cepat sembuh dan recover ya

ya saya sudah letak.. muhammad Hafiz muhammad Aminn anak kedua kami.. twins..

Eshaal El-Qisya binti Muzahib Elhadi. Bunga Syurga yang hidup dalam kebaikan.

Muhammad Dayyan. Anak syurga Mama dan Baba❤ Tunggu mama dengan baba ye...