Terlibat dalam persiapan pengebumian?

Adakah hospital membantu menguruskan jenazah bayi syurga anda?

7 Balas

Saya memang berniat nak uruskan sendiri urusan anak saya. Allah beri peluang dan kesempatan utk sy mandikan, kafankan dan kebumikan anak saya. Terima kasih suami sebab memahami.

Ya. Tapi saya tak pasti sama ada pada waktu pandemik ini hospital dapat membantu atau tidak. Atau hanya sesetengah hospital sahaja yang membantu dalam persiapan pengebumian.

baby sy masih terlalu kcil. pihak spital x mmbenarkan bawa blk kantung tu, sbb katanya utk ujian makmal. hanya bby saja sy bawa, dan suami yg uruskan

suami yang uruskan semua. Alhamdulillah ad kubur khas untuknya di tanah perkuburan

hospital menyerahkan pada suami saya...

lalu MCM ni ada baby ke

suami