Masukkan nama bayi anda dalam buku memori?

Adakah anda tahu jika terdapat buku memori yang disimpan di hospital?

17 Balas

1Jun Jam 10.05 minit mlm kuar Muhammad Luth Bayi syurga Umi ngan babah👼🏻🥹❤️Tunggu Umi babah kat sana tau sayang❤️🥰Umi Babah sayangggggg Baby Luth🫂🥹❤️

Hmm, tak tahu jantina waktu gugur. So letak nama dua dua jantina, lelaki dan perempuan yang sepatutnya diberi jika lahir.

Anak syurga sy nama Darwisy Naufal Bin Muhammad Noor Azam..🥰 tunggu bonda dekat sana yer...😇🤲🏻

Puteriku Sayang, Eshaal El-Qisya binti Muzahib Elhadi. Bunga Syurga yang Hidup dalam Kebaikan.

My husband letak nama aiman tasneem sbb dedua boleh guna utk both gender

xtau jantina.. tapi ada baca seeloknya letak nama lelaki @ nama unisex.

Taktahu jantina tapi dua kali gugur saya panggil adik je 🥲

1st keguguran noah 2nd keguguran sophea naila muhammad aisar

Belum pasti jantina, suami letak nama Khairi Azwa.

tak tahu jantina cuma panggil adik atau sayang je