Mengambil gambar?

Apakah antara cara anda boleh mengabadikan memori bayi syurga anda?

17 Balas

Saya Tak ada cara mengabadikan memori seperti gambar ultrasound kerana itu dalam simpanan dr pakar.. cuma Saya sangat terkesan bila melihat tin susu ibu hamil , ubatan dan supliment semasa hamil..yang masih berbaki. Sakit rasanya bila melihat harapan keluarga dan diri sendiri musnah..

2y ago

semoga akan ada lagi sinar kebahgiaan anak untuk sis 😢 terus kuat ye. Saya dah lalui pedihnya kehilangan. Percayalah , nanti pasti akan ada lagi berita baik untuk sis. 💕 Kita sama berdoa yang baik2.

Ultrasound yang terakhir adalah nikmat paling mahal buat kami untuk menerima semuanya dengan penuh redha dan kesyukuran yang terselindung.

Saya dapat pegang dan peluk anak saya. Gambar dan video pun saya ada ambil untuk tatapan sendiri.

Dh seminggu saya melahirkan, saya tak sanggup tgk ultrasound arwah anak ya Allah pedihnya hati ni

Hanya ada gmbr ultrasound tanda kenangan. Tapi masih xmampu lihat. sbb rindu yg teramat.

gmbr ulrasound dn gmbar janin wktu kluo(smpat snap,sblm ambulance smpai)

scan hanya kantung saja..semoga ank2 ku bahgia di sana

ultrasound. tapi tak sempat dengar degupan jantung

2y ago

sama juga 😢

takda apa yg nak di simpan sbb kantung sahaja

ultrasound & gambar janin keluar ... 😔😔