Kalau anda, adakah anda rasakan ianya perlu?

Selamat petang semua pengguna👋 Perlu atau tidak ya bagi pendapat anda berkongsi nama bayi sebelum bayi dilahirkan? Jika ya, kepada siapa ya?👶

Kalau anda, adakah anda rasakan ianya perlu?
33 Balas

tak perlu sampai baby bersalin, saya pernah reveal nama anak untuk yang terdekat sebelum bersalin. .alih² nama anak sama😂😂

anak first sy lelaki ipar sy yg bg nama ...😂 Alih² dh bg nama..anak ke dua plk suami bg nama...yg ke tiga ni sy yg akan bg nama..

nama baby start 2-3 bulan dah cari sebab exited 🤭 lepas bersalin baru bagitau family and kwnkwn rapat 👍

Media social tu takdelah tapi kalau family / kawan2 rapat ok je nak bagitau even sebelum bersalin

Tak perlu Sunnah bg nama hari ke -7 kelahiran. Hak anak ialah nama diberikan oleh bapa.

Atas parents tu sndri.. Kalau saya lebey prefer selepas ank tu lahir 😉

Media sosial tidak. anak dah beberapa bulan baru saya reveal .

Tidak, dah bersalin bru Bgi tau, tu pun tunggu beberapa hri

ats parents. .mgkn ade yg kngsi..mgkn ade yg x kngsi 🤗

tk perlu...semua serah kt papa dia jer yg bgi nma 😊