EDD 24/2

Ada x sesiapa due 24/2 tapi dah bersalin?

28 Balas

Saya due 23/2, semalam 9/2 sudah bersalin..8/2 admit ingatkan leaking air ketuban, tapi air kputihan selepas dibuat ujian. Jadi tengahari semalam sepatutnya discaj ward, tp subuh sudah rasa sakit menekan di tulang sulbi (atas punggung).pukul 9pg check jalan, dah 3cm.pukul10pg air ketuban pecah!, pukul11pg 6cm, pukul12 masih6cm. Nurse kata doa byk2 ya Puan..pukul 1220 rasa nak meneran.1237pm baby keluar..Alhamdulillah..

4y ago

Wahhh congrats mummy

Saya due 19/02 belum bersalin lagi. Tp baby dh kerap mengeras, mucus plug yg byk, sakit ari2 maybe braxton hicks tp contraction yg betul belum rs lagi. Doakan utk sy skali ye, smoga urusan sis smua dipermudahkan jugak aminn...

4y ago

Sy doakan sis selamat bersalin

Sy dua hari lepas keluar discharge mcm mucus plug. Sejak semlm start sakit belakang... Contraction palsu mlm je kuat. Takut sangat sbb husben pjj. Ada x mummy yg ada sakit belakang pastu dah deliver?

Due kita sama 24/2. Tp xde tanda2 lg 😌😌😌.. Just celah kangkang je sakit.. Tny nurse mcm mna nak kurang kan sakit Celah kangkang tu..nurse jawap "tggu baby keluar" 😁😁

EDD 23/2. Dah turun mucus plug minggu lepas siap dengan sikit darah tapi tak ada bukaan pun. Selain tu, braxton hicks selalu jugak rasa tp tak consistent

4y ago

Sama sis. Tapi takde darah

Saya due 27/2 tpi tk bsalin lgi. Tnda pun tkdaa lgi. Agaknya nak main dlam perut lgi kutt. Smoga urusan bsalin ibu ibu semua dpermudahkan. Aamiin.

4y ago

Sama..tp disbbkan gdm on diet..18hb dh kena serah diri..doakan sy❤

Saya due 14hb2 kawan2 due 12 13 15 tapi smua dah bersalin ..ada juga lah 5org .. Sya lagi x bersalin ni ..hehehhe

4y ago

alhamdulillah , saya da turun tanda2 daa td . tp belom ad contraction yg teruk lg

Sy due 22/2..tp blom ad tanda2 nk bersalin lg..doa kn sye ye ibu2..dipermudahkn urusan bersalin nnt..

sy pun 24feb, kebetulan tarikh baby sama bday gan saya 😁 sy pn blm ada tanda2 nk brslin..

4y ago

amin.. semoga sis dipermudahkn brsalin..

saya due 16/2,blum bersalin xda tanda2 lgi #39 week baby 1st