37 week 6 day

Alhamdulillah saya dah selamat lahirkan baby secara emergency czer pada semalam 21/5/24. Edd 5/6/24. Edd bulan june ramai dah bersalin ke? #firstmom #ingintahu

15 Balas

Alhamdulillah .. sy edd 3/6 selamat bersalin emergency czer kali kdua pada 22/5 semalam.. bukaan stuck pada 4cm.. walaupun pregnancy dan pengalaman bersalin kali ni lebih susah tpi Alhamdulillah syukur smua dh selamat .. tahniah mommy2 lain yg dh bersalin juga tu 🥰

4w ago

hehe tk lah sis , sy yg nk sgt2 czer sbb contraction dh kuat gila 2 min ke sminit skli tp dorg tk layn dorg suruh ckupkan 8jam jgk sbb sy yg sign borang nk vbac .. hmm kalau thu ada paksaan gitu sy plih elective czer je .. tp tulah tkpe janji smua dh selesai dan selamat syukur dh

alhamdulillah, tahniah sis, sama edd kita 5/6/24, skrg 38minggu suda TP belum ada tanda2 LG mahu bersalin, doa kN sya selamat bersalin

4w ago

semoga selamat bersalin sissss. cuba buat senaman kupu kupu.

Congratulations sis. Slmt berpantang 🥰 sya edd 6/6 msi belum ada tanda nak bersalin harap baby keluar dlm mnggu ni 🤭

4w ago

pujuk baby untuk keluar awal 🙈

wahhh..awalnya..best..tahniah sis.. sy Edd 6/6/2024.. belum bersalin lagi.. masih berdebar menanti saat melahirkn.. ni anak ke 3..

4w ago

semoga dipermudahkan segala urusan siss🤰

Alhamdulillah kak , tahniah ya , edd sye 8/6 , masih takde rasa ii nak beranak lagi ni , doc bagi suruh untuk serah diri 7/6

Bestnya dh bersalin awal.. Saya due 2.6 pon xdek tnda aapa lagi.. Prut ja dok mngeras pstu hlg.. X sbr nk jmpa dgn bby

4w ago

Aminn trima ksih.. Ou yake klu nk bnding czer dgn normal.. Bkn czer lg sng jga ke

saya edd 17/6 just kerp kncing and perut mengeras je😅dh buat senmn apa pjuk bby kluar tpi dia msih seronok lgi kot

4w ago

sama la..tpi 1/6 dah kene serah diri

Saya edd 11/6 belum bersalin lagi .. perut asyek mengeras jee sekarang .. btw congrats dan selamat berpantang sis ..

4w ago

mashehh sis, semoga dipermudahkan segala urusan 🤰

sy edd 3.6 dah selamat lahir 18.5 hri tu.. Normal delivery after induce belon n warded 2 hari

4w ago

sakit tak induce ?

edd sy 8/6 tp bby masih selesa dlm perut. cuma kerap kena brixton hicks tgh2 mlm.

4w ago

tahniah ..Sya due 13/6 baby just kerap mengeras dah 2/3hari ni rasa nak membuang tapi sikit2 je..hari ni rasa nak terkencing tu makin kerap..harap baby kluar tak lebih due je..