Due 24/2.....

Assalamualaikum ibu².. nak tanya sikit, Sya 38wk 2 hari..due 24/2, Dr smlm pinggang skit².. xsakit sangat tapi berlarutan, tu tanda nak bersalin ke? Ni ank ketiga, tapi pembawaan dia xsama dgn dua org kg kakak nya 😅

2 Balas

Due date kita sama, ank ketiga jgk. Dh start kerap mengeras yg lama. Risau. Ank2 sebelum ni sminggu asyik mengeras je bru bersalin..

boleh jadi juga. tu tanda2 awal nak bersalin. get ready je lah. siap2 semua barang, letak setempat. biar senang ambik