EDD 24/2

Ada x sesiapa due 24/2 tapi dah bersalin?

28 Balas

Saya due patutnya 12/2 tapi alhamdulillah dah selamat bersalin 26/1 haritu. Hihi.

4y ago

Banyak turun tanda. Lendir drh, lepastu few days lepas turun drh, ketuban leaking. Terus tahan ward. Induce lebih 10jam tapi last2 terpaksa emergncy czer.

Sayaaa haha. Bsalin 29.1 masa 36 minggu kna induce sbab kurang air ketuban

4y ago

Tq mommy

cousin sy.. due date 18/2 da selamt bersalin pd 29.1.2020..haha

Sye dua date sepatut nya 19/2 ni tapi 6 haribulan haritu dah keluar. Huhu

4y ago

Tanda2 kerap rasa contraction pain la. Dh 2 hari rasa tapi masa nak dkt nak bersalin tu lagi kerap rasa setiap 5 minit. Last2 bila cek jalan dh bukak 6cm

Saya due 20/02 tapi alhamdulilah dah selamat bersalin pada 05/02 ☺️

4y ago

Keluar darah dan lendir pastuh perut mengeras setiap 10 minit

Sy 25/2 tapi lom ade tande lg.. cuma skrg rse kurang selesa jew...

25/2 ..still xda tanda .. Penat da tagak sakit sana sini.. Haih

Sy due 23/2 belum ada tanda2 cuma contraction palsu je 🤭🤭

4y ago

Huhuu semoga dipermudahkn semua amiin.. 😊

Ada kenalan duedate 8 march, tp dah bersalin 15 feb yg lalu.

Sy 29/2..tp gdm mgkin serah diri 38mggu ..sekarang 37mggu 2hari.

4y ago

Ye.tp mgkin serah diri awal dr tarikh due