Kuning

Ada x petua turunkan bacaan kuning baby.. Stress tiap minggu baby kena ambil darah, kuning bukan makin turun tapi makin naik ?

25 Balas

Sma la sis..ank first sy dlm wad, p tgk hri2 bacaan bkn mkin trun.tp mkin naik.. Last2 mtk nga nurse bwa blik,sy titik susu kmbing ori, sy bg ulam owg kg.. Pgaga bumi.. Alhmdulillah 2x check kk kuning bby trus xde.. Ksian tgk asyk kne ambk drh

3y ago

Tp stgh bdk xssuai nga pgaga bumi, mksd sy bcaan still xtrun tp alhmdulillah 1 fmly sy, dri ank2 sdra smpai ank sdri.. Mjadi.. Klu kdua check.. Doc ckp dh okey xde.. Alhmdulillah