Petua turunkan bacaan Jaundice

Nak tnya.. petua turunkan kuning... Baby saya dah 26 hari.. bacaan still 100+

2 Balas

ini sya syorkan la sis klau sis nak cuba, turun kn kuning anak dgn cepat . Cuba stop dlu bf beli susu formula lactogen langkah 1 bagi anak minum stiap 1 jam, sya bgini buat sis dn berkesan masa anak sya baru lahir sya bagi trus minum susu lactogen, syukur kuning anak sya hari ke 13 dri lahir kuning da xda.. bole cuba klau sis mahu

Banyakkan bf dan kalau boleh anak tu berak kencing banyak tu bagus untuk cepat turunkan kuning. Atau boleh cuba mandikan anak dengan air cap badak ke, daun belimbing ke.

12mo ago

baykkn minum air ribena sis, baby sye 3hari clear jaundice...