Kuning

Ada x petua turunkan bacaan kuning baby.. Stress tiap minggu baby kena ambil darah, kuning bukan makin turun tapi makin naik ?

25 Balas

Sya cmpur susu..mulanya BG susu bdn je..xmenurun tp mkin menaik.. takut2 juga Kita slh makanke apa..jd Sy ikhtiar BG susu formula juga. Sambil2 tu sy bykkn minum glucose.. sellu kejutkan BBY jgn bg tidor je. Biar bgun walaupon nangis xpe . Alhmdulillah 4x je g cek drh harian.. pastu trus jarak seminggu Dan da xperlu cek