Kuning

Ada x petua turunkan bacaan kuning baby.. Stress tiap minggu baby kena ambil darah, kuning bukan makin turun tapi makin naik ?

25 Balas

Saya aritu kerap kan menyusu. Anak tido kejut tak nak bangun saya pam susu bagi Baby minum guna cup ubat @ boleh guna picagari. Dan saya mandikan dengan air rebusan pokok dukung anak. Alhamdulillah kuning Baby cepat turun. Masa discaj nicu bacaan 10.8. 2hari lepas tu check kuning turun 5.8. lepas tu check lagi kuning tinggal 2.8 je