Kuning

Ada x petua turunkan bacaan kuning baby.. Stress tiap minggu baby kena ambil darah, kuning bukan makin turun tapi makin naik ?

25 Balas

Kerap bagi susu..mcm anak saya jgak start day 3 smpai 2 mggu tak turun kuning dia. Prolonged jaundis doktor cakap, at last sebulan mcm tu kena ambil darah n sampel air kencing kat KK. Lps 2 mggu kena jumpa pakar pediatril KL, alhamdulillah result smua okay. Terus bacaan drop dam normal.