Kuning

Ada x petua turunkan bacaan kuning baby.. Stress tiap minggu baby kena ambil darah, kuning bukan makin turun tapi makin naik ?

25 Balas

Bagi susu bdn sis setiap 1@2jam sekali..anak saya prolonged jaundice..sy bg susu bdn je sis..kalaw susu bdn kurang boleh campor dgn susu fm..tp ada juga petua org tua sy pakai..hehe...ada org kta mandikan dgn kucai tp anak x serasi...saya mandikan anak saya dgn air basuhan beras...alhamdulillah turun wlwpun sikit2 turunnyer...genap umur sebulan baru anak sy clear jaundice..