fibroid

Ada x momies2 yg ada mcm sy, ade fibroid?? sy bru 12week++ hri ni scan doc ckp ada fibroid 4cm.. Risau n takut plk?

fibroid
72 Balas

fibroid sometimes can be dangerous. sometimes not. sebab ada fibroid yg stay size tu smp bersalin & ada yg akan membesar sama2 dgn baby, yg ni bahaya. jaga pemakanan dan sentiasa update dgn doc keadaan badan anda. kalau doc dh tahu keadaan awak, doc mmg akan sentiasa ambil tahu. tp jgn risau doa2kan benda tu stay that size only.