FIBROID 4CM

Sape kt sini pengalaman preggy ada fibroid? Sy scan td bru dpt detect fibroid 4cm. Baby 13w and sgt aktif. Kedudukan fibroid tutup laluan baby tp doc ckp awl2 lg jgn risau. Tp sy tetap risau rasa murung je lps balik klinik td. Ada tips tak utk kecutkan fibroid? 😞

2 Balas

sy 10week pregnant 6cm fibroid.. tgh tggu jupe pkar o&g kt hospital..xtau laa mcmne pkembgan fibroid tu nnti... risau gak ni... elakkn mknan yg ade estrogen like soya tempe tauhu .kafien kurangkn

Fibroid saya 8cm dan sedang hamil 18w.. 2 kali follow up check up di hospital pakar, size fibroid masih sama..

3y ago

Saya pregnant just 5 weeks,xp ada fibroid lower abdomen berhampiran servik 7.7cm😔.My current plan now is to diet,find healthy food.the rest believe on god.