fibroid

Salam semua...nk tanya la...ada x dikalangan ibu2 semua yg pernah kene fibroid semasa hamil? Ada efek ape2 x pd kandungan? Smlam sy ada scan dgn dktor dan dapati ada fibroid sbesar 4cm...kandungan sy bru 8w..

1 Balas

https://my.theasianparent.com/fibroid-semasa-mengandung/web-view?utm_source=search&utm_medium=app Kwn sy ada fibroid masa prgnant. Alhamdulillah, slmt lahir pun dia. Bby pun membesar sihat 😊😊 sentiasa refer dgn doc ye

5y ago

Kawan sis tu dpt bsalin normal @ cser ye sis...tu la..risau jgk sy..sbb 2 ank sblm nie x pernah kena....skrang mmg tiap2 2mggu dktor minta dtg utk scan..