Supplement kecut kn fibroid

Sy scan 5bulan doc ckp ada fibroid…ada cara untuk kecut kan fibroid x?doc kata normal sbb hormon pregnant..just kne pantau

2 Balas

sy ada 2 fibroid dlm rhim dkt dngn bby , sy kurang kn gula , kurang kn minum air mnis , kurang kn mkn brmnyak . sy cut trus fast food hot dog nugget tu . ayam pun sy bnyk mkn bhgian dada ada tulang sikt . ikan keli sy lngsung tk mkn even favourite sbb tu buat fibroid mkin bsar . smbil tu sy ikhtiar mnum ssu eferty . yg pnting jngn stress. sy tk fkir lngsung fibroid ni jnji bby sy slmt . sy anggp je dia teman bby sy dlm rahim . tk ada pun 1 ubat yg bleh kcutkn fibroid ketika pregnant .

3mo ago

Alamak baru lunch td mkn ikan keli…takutnya😭😭😭😭

apa2 supplement yg awak nak consume make sure awak dpt kn advise doctor dulu tau. sebab doctor lebih tahu condition awak. doctor sendiri xde bg awak apa2 ubatkan?

3mo ago

Thanks sis…makin lega sy baca ni..sy mmg sejenis yg agk paranoid bila takut..xpe sy pantang mkn start arini..sbb bila pregnant no 2 ni sy sendri salah sbb x jaga makan langsung..dan x stop caffien