fibroid

Ada x momies2 yg ada mcm sy, ade fibroid?? sy bru 12week++ hri ni scan doc ckp ada fibroid 4cm.. Risau n takut plk?

fibroid
72 Balas

Kalau sis dah check diri dan pasangan, dah lakukan semua yang termampu, sy rasa yang lainnya hanya berserah pada Allah shj. Banyakkan bersedekah. Doa dan niatkan dalam hati, semoga segala amalan kebaikan kita, diberi balasan zuriat. Apa2 pun biar ikhlas. Dulu sy macam sis. Takut sangat kalau sy ini insan terpilih tidak dikurnia zuriat. Tapi Alhamdulillah. Allah bg rezeki. Semoga sis juga ada rezeki suatu hari nanti.

5y ago

aamiin...inshaAllah sis...sy cuba ikhlaskn hti..🌹