Bleeding prgnant 5 week

Ada x ibu2 yg ada pengalaman prgnant 5 week++ keluar darah.. Sy dh 3 hri kluar darah tp x pkai pad pon.. Hri ni g scan kt klinik doc ckp bby x nmpak lg ada kantung ja tp kantung bulat elok... Doc ckp ada kemungkinan threaten misscarriage.. Doakn bby sy kuat ya.. Thn lps dh gugur msa 17 week.. Stahun tgu nk lekat blk tp turun drah plk😢

13 Balas

Saya. Spotting coklat masa 5 week. Pergi hosp nmpk kantung tp baby xnampak. Dr xde bg ubat sbb baby blum nampak. Sy bed rest dlm 5 hari alhamdulillah hilang. Skrg dah 12 weeks lebih.

2y ago

sya dah stop brsama dgn hsband bila tahu prgnant. tpi tulah ttbe kluar spotting. doc pon mcm down kn sya sbb penah ggur. dia kata kali ni pon mybe 50/50. insyaallah bby sya kuat.