nk tahu..

Hri tu scan kt kk dh 9week, hri ni dh msk 10 week.. Kebetulan hri ni g klinik cbb cirit birit, mnx doc scan skli nk tgk bby, tp bru 7week ++.. Ade x mummy2 kt sini mcm sy?

nk tahu..
2 Balas

Kadang kiraan kt kk dgn klinik bayar lain.. lagipun hari last period tu x semestinya start kita pregnant jadi bila di-scan tu, mesin bgi week lain.. tapi dgn case sis ni elok tnya pendpat misi d kk.. harap membantu..

Hatihati yee sis. Jangan sampai baby mengecut tak membesar sebab my sis pernah jadi macam nie tahutahu jee jantung dah tak ada. Semoga baby awak sihat. Banyak kan rehat

5y ago

Insya allah ada rezeki lagi lepas nie...amalkan asid folic sebelum mengandung niee biar baby kuat 🤲🏻