Bleeding prgnant 5 week

Ada x ibu2 yg ada pengalaman prgnant 5 week++ keluar darah.. Sy dh 3 hri kluar darah tp x pkai pad pon.. Hri ni g scan kt klinik doc ckp bby x nmpak lg ada kantung ja tp kantung bulat elok... Doc ckp ada kemungkinan threaten misscarriage.. Doakn bby sy kuat ya.. Thn lps dh gugur msa 17 week.. Stahun tgu nk lekat blk tp turun drah plk😢

13 Balas

insyaallah..semoga dipermudahkan segalanya sis sy pon tahun lepas kguguran nk stahun jugk tgu nk lekat blik ..semoga baby kte kuat dan sihat,doa kn utk sy jugk ye sis 😊 #7w4d

4y ago

aaminn ya mujib..tq sis 😘