pregnant 6w

Ada x ibu2 sini alahan xdpt makan? 😢 perut asyik lapar, tapi takda selera langsung nak mkn. mkn pun rasa nak muntah. korang mkn apa bagi hilang lapar tu?

25 Balas

kena try n error.. saya boleh makan kalau menu kampung, ada air asam ke sambal ke cencalok je.. atau pun menu sup2.. kalau creamy2 tak lalu langsung.. biskut ke roti pun sama tak tertelan.. cuma yg boleh telan tu pun takde la rasa sedap kat tekak, just paksa telan jugak asalkan tak berlapar..