11 weeks Alahan

Dah 11w 1d tpi alahan masih tk hilang sejak dri 5w pregnant 😭 takde selera nk mkn, muntah. perut asyik lapar je hmm… dulu anak pertama boy tkde teruk sgt alahannya 😢

4 Balas

sy pregnant anak girl morning sickness muntah² xkire mase, pagi, petang, siang, malam.. masuk 4 bulan baru ok.. pregnant anak boy xde alahan ape pon.. skrg tgh pregnant ke3 xde alahan.. alhamdulillah la, kalo x xlarat rase asik nak muntah² je..

sya juga 11week, tp dh mula brkurng alahan, tp kdng' timbul balik, selalu lapar 🤣😭

samalah. dah msuk 10 w 2 d. langsung xda berkurang

normal. saya gitu la on off sampai bersalin 😅