xde selera makan..

pregnant 7minggu 5hari..xde selera nak makan..kalo mkn pun,mesti rase nak muntah..perut lapar..nak wat cmner ye?ni anak yg ke4..anak yg ptama n kedua xde alahan langsung..yg ketiga gugur masa 2bulan.

1 Balas

Kena makan sikit2.. Carik makanan yg sesuai dengan tekak.. Makan sikit tp kerap kalau tak dapat makan dlm kuantiti banyak sebab takut muntah kan.. Boleh cuba makan buah2an.. Macam mana pun mesti kena makan sbb nak baby serap sikit khasiat makanan tu..

5y ago

Hehe.. Biasa tu.. Geram je tengok org makan seronok2 tp kita tak lalu tengok makanan tu.. Tp tu la.. Kena banyak sabar je.. Hehe