pregnant 6w

Ada x ibu2 sini alahan xdpt makan? 😢 perut asyik lapar, tapi takda selera langsung nak mkn. mkn pun rasa nak muntah. korang mkn apa bagi hilang lapar tu?

25 Balas

sy pn masa trims¹ sy x lalu mkn lgsg lemah je bdn...tp sy usaha jgak mkn apa yg bole sy mkn..cth mee hunn mee buahan apa je yg bole sy mkn..kcuali yg memg x bole sy nk telan hidu bau n nk muntah...tu je caranya sis...cari lh apa2 selain mknan yg memg buat kta loya..yg penting ada isi perut..huh