pregnant 6w

Ada x ibu2 sini alahan xdpt makan? 😢 perut asyik lapar, tapi takda selera langsung nak mkn. mkn pun rasa nak muntah. korang mkn apa bagi hilang lapar tu?

25 Balas

Sy mkn roti..cream crackers tu. .pastu boleh mkn nasik putih je tnp lauk. tp tetap muntah jgk. ada sekali kena warded masok air 8btol. mmg rasa strugglenya. tp skrg dh masok 15w muntah dh jrg kcuali perut masok angin. tp bila tak muntah risau plak. hahahha